Muzicar

MUZIKA JE UMETNOST, MUZIKA JE NAUKA

MOJ MUZICAR

REGISTRACIJA CLANOVA
Za Clanstvo se mozete registrovati koriscenjem odredjene forme za registraciju. Podaci koji su oznaceni kao neobavezujuci ne moraju biti popunjeni.

MUZICAR BAZA
Unesite svoje podatke u Muzicar Bazu. Podaci uneti u Bazu predstavljaju Vas i vas muzicki pravac i omogucuje da vasi podaci budu dostupni za ostvarivanje kontakta.

MUZICAR EMAIL
Muzicar Email je efikasan nacin za rad sa elektronskom postom sa prakticnim funkcijama koje su vam potrebne da obavite posao i budete u kontaktu.

MUZICAR  PODDOMEN
Muzicar Poddomen je servis koji omogucuje registraciju poddomen adrese.
Sadrzaj sajta koji koristi ovu mogucnost mora biti legalan i u skladu sa vazecim zakonima Republike Srbije.

REGISTRACIJA CLANOVA
Za registraciju je potrebno da popunite odredjene formulare. Prihvatate da cete obezbediti tacne i kompletne podatke o sebi u odgovorima na pitanja u formularu.

Pretplatnik Komentari, Muzicar Baza, Muzicar  Email
Saradnik Pisanje clanaka
Autor Pisanje clanaka i dodavanje sadrzaja
Urednik Clanci, Sadrzaj, Veze, Strane, Komentari, Formulari.
Upravnik Administrator

Sve promene koje ucinimo bice izvrsene odmah po obavestenju bilo putem poruke na sajtu ili slanjem elektronske poste. Vase koriscenje web sajta posle prijema takve poruke ili procitanog obavestenja na sajtu podrazumevace da ste prihvatili nastale promene.

Bilo Vi ili Muzicar.net moze prekinuti Vase clanstvo u bilo kom trenutku, iz bilo kog razloga, koje postaje efektivno po slanju obavestenja drugoj strani sa obrazlozenjem.

NAPOMENA: Pretplatnik registracija je otvorena za sve korisnike. Moze se registrovati bez odobrenja administratora.  Za ostala clanstva morate ispunjavati odredjene uslove i odobrenje administratora.

MUZICAR BAZA
Muzicar Baza je skup podataka o muzicarima, organizovana za brzo pretrazivanje i pristup, zajedno sa sistemom za administraciju, organizovanje i memorisanje tih podataka.

Za unos podataka u bazu muzicara, potrebno je da popunite formular. Podaci uneti u bazu predstavljaju Vas i muzicki pravac kojim idete i omogucuje da vasi podaci budu dostupni za ostvarivanje kontakta.  Unosom podataka kreirate clanak sa Vasom biografijom, slikama, audio i video sadrzajem. Upisom u Muzicar Bazu mozete registrovati Muzicar Email elektronsku postu.

Upis u Bazu za pojedinca
Upis u Bazu za muzicki sastav.

MUZICAR EMAIL
Muzicar Email je efikasan nacin za rad sa elektronskom postom sa prakticnim funkcijama koje su vam potrebne da obavite posao i budete u kontaktu. Svaka nadolazeca poruka se proverava posebnim antivirus programom, a ceo sistem je zasticen od nezeljenih emailova SPAM. Pored standardnih funkcija, obezbedjeni su kalendar, adresar, autoresponder i niz drugih funkcija.

Muzicar Email vam omogucava da proverite Vasu e-mail adresu sa web pretrazivaca u odnosu na desktop aplikacije elektronske poste kao sto su Outlook Ekpress ili Thunderbird. To znaci da mozete da proverite elektronsku tu sa bilo kog web pretrazivaca.

Test Muzicar Email elektronska posta
Pristup Muzicar Email elektronska posta
Rezervacija Muzicar Email adrese
Registracija Muzicar Email adrese

MUZICAR PODDOMEN
Muzicar Poddomen je servis koji omogucuje registraciju poddomen adrese. Popunjavanjem formulara mozete registrovati zeljeni poddomen.  Muzicar.net nudi hosting, u okviru poddomena svoje internet adrese.

Skip to toolbar